Supreme Clinch

Nästa tillfälle 27-28 februari i Stockholm!

Förbättra ditt MMA game!

Skaffa en fördel få kan hantera! 
Dragan Perkovic & Kim Elman lär dig en unik metod och strategi för att dominera i clinchen och avgöra fighten på dina villkor!
Upptäck vad de uråldriga färdigheterna i Wing Chun Kuen och Judo kan göra för att revolutionera ditt MMA game!
Två dagars fullmatad clinchträning som garanterat kommer ge dig en ny edge för att dominera dina motståndare! Investering 1500kr.
Begränsat antal platser - anmäl ditt intresse genom att maila namn och telefonnummer till kimwingchun@gmail.com idag!

Det mest underskattade och samtidigt ett av de mest underutnyttjade avstånden inom MMA är clinchen. Oavsett om du är primärt en stående fighter eller letar efter nedtagningar och submission eller G&P så fort tillfälle ges kommer du ha nytta av den unika clinch-strategi vi har tagit fram genom att kombinera lärdomarna och erfarenheterna från våran bakgrund inom kampsport som tillsammans sträcker sig över decennier.

Så vad är det vi har hittat och som vi samtidigt har observerat saknas i så många fighters arsenaler? Att kunna dominera fighten och avsluta på dina villkor kräver en hög grad av kontroll över din motståndare som är enklast att få just i clinchen... problemet är att de flesta som går in på det avståndet gör ett relativt bra jobb med att undvika skada men får samtidigt väldigt lite uträttat, även de som anses bra på "vanlig" dirty-boxing, som det kallas. Vi kommer att lära dig exakt hur du tar dig in i clinch för att i samma ögonblick som du kliver in få en fördel och sedan progressivt bryta ner din motståndares kapacitet att både försvara och attackera och därefter enkelt välja om du vill släppa lös en flod av kombinationer av knän, slag och armbågar samtidigt som du bibehåller kontrollen - eller - med lätthet skicka din motståndare genom luften med de mest effektiva och säkra kasten för att sedan avsluta fighten på marken.

Du kommer lära dig hur du använder kroppen för att generera och absorbera kraft och tryck i clinchen samtidigt som du bibehåller möjligheten att attackera effektivt! Du kommer också få träning i att göra de distinktioner som låter dig avgöra när det är dags att kasta, flytta, slå, kontrollera osv. Allt beroende på din och din motståndarens relativa position i förhållande till den strategi som passar dig och dina färdigheter bäst.

Låt oss hjälpa dig maximera dina färdigheter och bli ännu bättre på det du redan gör bäst för att ge dig en rakbladsvass edge jämfört med dina motståndare!

Anmäl dig nu genom att skicka namn och telefonnummer till kimwingchun@gmail.com.

OBS! Begränsat antal platser! För att du på bästa sätt skall tillgodogöra dig det vi lär ut och få chansen till lite personlig feedback kommer vi sätta ett tak på antalet deltagare. Ju tidigare du anmäler dig desto större chans att du får plats! Anmälan är bindande.

Anmäl dig nu genom att skicka namn och telefonnummer till kimwingchun@gmail.com.

Om Dragan Perkovic

Dragan PerkovicDenna gigant till idrottsman och kämpe kom till Sverige från Montenegro 1992 och steg omedelbart till eliten inom svensk Judo. Tillsammans med Jugoslaviska landslaget var han på väg mot OS, men detta blev tyvärr stoppat av rådande sanktioner. I Sverige har han dock tävlat framgångsrikt för landslaget i flera omgångar. Senast vann Dragan veteran-SM i Judo, ytterligare en titel till en redan stor samling. Med sitt direkta och lättsamma sätt kommer han att lära ut det du behöver för att hitta de perfekta tillfällena att kasta och svepa dina motståndare med minsta möjliga motstånd och maximal effekt. Om Kim Elman

Kim Elman har tränat kampsport sen barnsben och började då med Judo och Karate under några år. Efter ett kort uppehKimElmanåll började han vid 15 års ålder igen att träna en hybridstil mellan Wing Chun och Thaiboxning, något han ägnade all sin kapacitet åt under fem intensiva år, med bl.a. en kort utflykt till tävlingsarenan där han snabbt steg i rankningen till en delad 1a plats i svensk Sanshou/Kung Fu. Hans fortsatta sökande och brinnande lust efter djup kunskap ledde honom till att börja träna för en engelsk tränare som lärde ut en annan gren av Wing Chun. Här lärde han sig den nyckel som saknats för att göra stilen praktiskt tillämpningsbar och insåg att det egentligen handlar om en specialiserad clinch-fighting stil, där man använder kroppen på ett väldigt specifikt sätt för att dominera på det avståndet. Vidare har han tränat MMA både på klubbar runt om i Sverige och med Shark Tank i USA så tidigt som 2004. Shark Tank drivs av Eddy Millis och har producerat fighters som Mighty Mo och andra som tävlat över hela MMA scenen. Kim har också tränat Eskrima i England och Thaiboxning i Thailand. Han är känd för sitt skarpa öga och förmåga att se vad som sker i en kampsituation och dessutom kunna förklara och lära ut det på ett pedagogiskt sätt.

Anmäl dig nu genom att skicka namn och telefonnummer till kimwingchun@gmail.com.

Behöver du veta mer innan du anmäler dig? Maila dina frågor till kimwingchun@gmail.com.